Vereniging van Contract Spelers                                                                                                            

Ook in het buitenland ben ik lid. Van de VVCS.

De VVCS en ik.
Een sterk team.

Ook in het buitenland een goed contract.
Door de VVCS.

Mij voorbereiden op een tweede carrière doe ik zelf. Met de VVCS.

Via Team VVCS fit het seizoen gestart bij een nieuwe club. Service
van de VVCS.

Ik stimuleer mijn spelers zich te ontwikkelen.
Net als de VVCS.

Fredrik Jensen (20) tekende eind juni een vijfjarig contract bij FC Augsburg in de Bundesliga. ,,Daarmee gaat voor mij een wens in vervulling, want ik ga spelen in een van de grootste competities van Europa,” zegt de aanvallende middenvelder uit Finland, die twee seizoenen voor FC Twente speelde.

Klik hier om het volledige artikel te lezen.