Vereniging van Contract Spelers

Ook in het buitenland ben ik lid. Van de VVCS.

De VVCS en ik.
Een sterk team.

Ook in het buitenland een goed contract.
Door de VVCS.

Mij voorbereiden op een tweede carrière doe ik zelf. Met de VVCS.

Via Team VVCS fit het seizoen gestart bij een nieuwe club. Service
van de VVCS.

Ik stimuleer mijn spelers zich te ontwikkelen.
Net als de VVCS.

VVCS loopbaanportaal

Het doel van het loopbaanportaal is om voetballers te helpen bij het maken van een volgende loopbaankeuze. Uiteraard is het verstandig dat je als speler al tijdens je actieve carrière hierover nadenkt. Maar ook als je al gestopt bent en niet het gevoel hebt dat je na het voetbal een jou perfect passende keuze hebt gemaakt, kun je via het portaal gaan voor een tweede kans.

In het portaal vind je een indrukwekkend aantal testen, vragenlijsten en oefeningen. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben in de praktijk hun waarde al bewezen. Het doel is om jou te helpen met het bepalen van jouw ambities, te ontdekken wat jouw sterke kanten zijn en welk beroep of werkveld voor jou ideaal zou zijn.

Natuurlijk doe je dat niet allemaal zelfstandig. Je wordt hierin begeleid en gestimuleerd. Dat gebeurt door een loopbaancoach. Hij of zij kan jou helpen. De VVCS heeft Arjan Ebbinge in staat gesteld om een post HBO opleiding tot loopbaancoach te volgen. Hij slaagde medio juni 2016 voor zijn examen en mag zich officieel de eerste VVCS loopbaancoach noemen.

Hij is enthousiast aan de slag gegaan en heeft al de nodige geslaagde begeleidingstrajecten op zijn naam staan. Samen met hem maak je een individueel actieplan, bij de uitvoering waarvan hij jou praktisch en mentaal begeleidt.

Arjan wordt hierin bijgestaan door Marieke Pol. Zij is al geruime tijd verantwoordelijk voor de VVCS re-integratie service.

Het digitale loopbaanportaal is gebouwd onder de vlag van de Stichting CAO. In deze Stichting werken wij samen met de organisatie van de clubs.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Arjan Ebbinge. Dat kan via het kantoor van de VVCS (023-5546930) of rechtstreeks (06 – 42298097) a.ebbinge@vvcs.nl