Drukke diploma-uitreiking VVCS Academy

5 oktober 2012

Gisteren vond in het kantoor van de VVCS de diploma-uitreiking voor de MBO-opleiding plaats . Maar liefst 26 voetballers en 1 zeiler ontvingen hun felbegeerde MBO-diploma onder het toeziend oog van familie, vrienden en clubvertegenwoordigers.

Hoewel dit alweer de 2e diploma-uitreiking was in de historie van de VVCS Academy, was dit de eerste keer dat er aan zoveel topsporters tegelijk een diploma werd uitgereikt. Daarnaast is het heel bijzonder dat de groep voetballers die hun MBO-opleiding Commercieel Medewerker niveau 3 binnen een jaar hebben afgerond allen bij Ajax, PSV of AZ voetballen en niet ouder zijn dan 20 jaar. Een ieder werd individueel toegesproken en gecomplimenteerd door de vakdocent Albert van Nijnatten.

Ook de spelers die de opleiding Junior Accountmanager niveau 4 binnen een jaar hebben afgerond, verdienen een compliment. Hoewel de meesten al gewend waren aan het studeren aan de VVCS Academy, was het toch een pittig jaar. Immers, zij hebben een opleiding afgerond waar je normaal gesproken minimaal 2 jaar over doet.

Een speciaal woord was er voor Rick Hoogendorp, hij werd uitgeroepen tot MBO Bedrijfsgroepen uitblinker 2012

Ook de VVCS is ook trots op de jongens die het MBO-diploma hebben behaald. Wij willen hen dan ook van harte feliciteren met dit resultaat.

De geslaagden op een rijtje.

Commercieel medewerker niveau 3
-Wouter Soomer
-Elvio van Overbeek
-Jeffrey
 Ket
-Raymond Anane Gyasi
-Paulo Bandeira
-Chavez Uitenwerf
-Flynn Jochems
-Chiel Kramer
-Kenny Tete
-Mike Busse
-Nelinho Cleonise
-Danzell Gravenberch
-Derwin Martina
-Djarno Hofland
-Mitchell Dijks
-Joël Veltman


Junior accountmanager niveau 4
-Justin Tahapary
-Nuelson Wau
-Jeffrey Vlug
-Nyron Wau
-Paul Dijkmans
-Sieme Zijm
-Stef Doedee
-Daniël Voigt
-Tobias Kirschbaum
Rob v/d Sluijs
-Rick Hoogendorp