Edwin Linssen tekent voor twee seizoenen bij De Graafschap

3 juli 2013

Edwin Linssen zal de komende twee seizoenen uitkomen voor De Graafschap.

De 32-jarige middenvelder stond de laatste 3 jaar onder contract bij het Cypriotische AEK Larnaca.

Edwin begon zijn loopbaan in 1998 bij VVV-Venlo om vervolgens uit te komen voor Helmond Sport, wederom VVV-Venlo, Roda JC, Fortuna Sittard om daarna in Cyprus te gaan spelen. Met 407 duels in het betaalde voetbal achter zijn naam heeft Edwin een ruime staat van dienst in het betaald voetbal.

Edwin over zijn transfer: “Enige tijd geleden heb ik besloten dat ik met mijn gezin weer wilde terugkeren naar Nederland. Wij hebben een fantastische tijd gehad bij AEK Larnaca, we speelden in de top van de competitie. We kwamen zelfs uit in de Europa League, maar nu wilde ik weer in Nederland spelen. Dat ik de komende twee jaar voor De Graafschap ga spelen is fantastisch. De club heeft een fijn stadion, een fanatieke aanhang en wil bovenin meedraaien in de Jupiler league. Ik hoop met mijn ervaring een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan de ambities van de club. De afgelopen weken heb ik getraind met Team VVCS, hierdoor ben ik gelukkig ook in staat om direct bij de groep aan te sluiten!”

Edwin Linssen heeft zich in de onderhandelingen met De Graafschap laten bijstaan door de VVCS.