Eindelijk weer een feestelijke diploma-uitreiking

30 september 2021

Afgelopen woensdag vond er sinds lange tijd weer een diploma-uitreiking plaats voor afgestudeerde Hbo-studenten van de VVCS Academy. De corona-pandemie was uiteraard de reden dat een uitreiking zolang op zich heeft laten wachten. In die tussentijd ging het studeren op afstand natuurlijk wel gewoon door. En dat hebben de studenten, mede ook met de uitstekende ondersteuning van HBO Drechtsteden, dan ook met overtuiging gedaan. Hierdoor konden bij de diploma-uitreiking van afgelopen woensdag relatief meer diploma’s worden uitgereikt dan bij voorgaande edities.

In de afgelopen anderhalf jaar zijn er maar liefst 18 studenten afgestudeerd voor hun opleiding Business & Innovation. Zij hebben daarmee hun welverdiende bachelor-diploma behaald. Zoals wellicht bekend kunnen studenten ook kiezen voor het AD-programma van dezelfde studie. In deze variant doorlopen studenten dan een gedeelte van het bachelor-programma. Mario Bilate is de eerste profvoetballer die dit programma succesvol heeft afgerond.

Gelukkig konden de meeste studenten ook daadwerkelijk live aanwezig zijn bij de diploma-uitreiking. Samen met partners, familie, vrienden, medewerkers van HBO Drechtsteden en VVCS werd een ieder persoonlijk in het zonnetje gezet. Daarna konden de geslaagden het diploma ondertekenen en in ontvangst nemen. Na de officiële formaliteiten was er dan uiteraard nog het traditionele handtekening-fotomoment bij de Wall of Fame van de VVCS Academy. De feestelijke diploma-uitreiking werd uiteindelijk afgesloten in een gezellige setting onder het genot van een hapje en drankje. Mede namens opleidingspartner HBO Drechtsteden willen wij langs deze weg alle onderstaande geslaagden nogmaals feliciteren met het behaalde diploma. Een prima prestatie!

Norbert Alblas, Mario Bilate, Erik Cummins, Alessandro Damen, Daan Disveld, Jens van den Dool, Maarten Hanssen, Menno Heerkes, Marciano van Homoet, Toine van Huizen, Torino Hunte, Fabian Korporaal, Floris Versteeg, Kars Vierwind, Joris Voest, Niek Vossebelt, Tom van Weert, Leon ter Wielen, Nathaniel Will.