Elmo Lieftink verlengt contract bij Vitesse

22 mei 2015

Elmo Lieftink heeft vandaag zijn contract met Vitesse verlengd met 1 seizoen met een optie tot verlenging  voor nog 2 seizoenen. 

Elmo zal aankomend seizoen aansluiten bij de hoofdmacht van de Arnhemse eredivisieclub.

Lieftink was dit seizoen aanvoerder van Jong Vitesse, dat kampioen is geworden van de hoogste competitie voor beloften teams. 
Elmo Lieftink is een 21-jarige multifunctionele middenvelder die het grootste deel van de jeugdopleiding van Vitesse heeft doorlopen. De in Deventer geboren Lieftink debuteerde in de winterstop van vorig seizoen al tijdens het trainingskamp van Vitesse in Abu Dhabi als spits in een oefenwedstrijd. Lieftink ging ook afgelopen winter met de hoofdmacht mee op trainingskamp in Spanje.

Lieftink, die volgend seizoen aan zijn twaalfde seizoen bij Vitesse begint, is enorm blij met de kans die hij krijgt. “Ik zie dit contract als een mooie beloning voor hard werken. Ik kijk er naar uit om volgend jaar bij de selectie aan te sluiten, en ik ga ook daar mijn uiterste best doen om het het maximale uit mijzelf te halen.”

Technisch directeur Mo Allach over Elmo Lieftink: “Elmo heeft het afgelopen seizoen uitstekend gepresteerd  bij de beloften. Bovendien speelt hij al elf jaar in de Vitesse Voetbal Academie en kent de club daarom door en door. De doorstroom van zo’n speler past in onze visie. We willen hem daarom de kans geven zich te bewijzen bij de A-selectie”.

Elmo Lieftink werd in de onderhandelingen met Vitesse bijgestaan door Louis Laros van de VVCS.