Extra cursus Prestatiepsychologie

13 maart 2017

Wegens grote belangstelling zal er vanaf 28 maart 2017 een extra cursus Prestatiepsychologie worden gestart. De eerste groep van 15 cursisten, bestaande uit spelers en trainers, start reeds op 15 maart.

Heb je het idee dat er meer uit je eigen carrière te halen valt of heb je de ambitie om na je voetbalcarrière met mensen (binnen of buiten het voetbal) te werken, meld je dan nu ook aan!
De cursus Prestatiepsychologie is ontwikkeld voor (oud-)profvoetballers, begeleiders en coaches die o.a. een antwoord willen vinden op de onderstaande vragen:

– Wat motiveert ons en waarom reageren jij en ik verschillend op situaties?
– Hoe kun je meer uit jezelf halen en hoe help je anderen om succesvol te zijn?

Psychologie én presteren staan centraal
Er wordt uitgegaan van de nieuwste inzichten in de psychologie die we behandelen tegen de achtergrond van de topsport. Je zult in de cursus geen lange theoretische verhalen tot je moeten nemen, maar interessante en praktische bijeenkomsten waar je direct mee aan de slag kunt.

Over de cursus
De cursus Prestatiepsychologie is een avondopleiding die bestaat uit 5 bijeenkomsten van 3 uur en wordt voorafgegaan door een telefonische intake. Als de cursus succesvol is afgerond ontvang je een officieel certificaat. Alle bijeenkomsten van de extra cursus vinden plaats op het kantoor van de VVCS in Hoofddorp.
De onderwerpen die behandeld worden hebben betrekking op de ontwikkeling van jezelf en anderen:
1 inzicht in jezelf en anderen
2 jezelf en anderen beïnvloeden
3 leervermogen
4 zelfvertrouwen

Kosten
De kosten voor deze cursus bedragen € 600,-.
Als de cursus succesvol wordt afgerond, dan kom je als (oud-)contractspeler mogelijk in aanmerking voor een subsidie (teruggaaf) van 25%. Deze subsidie kan aangevraagd worden via de VVCS.
De netto kosten bedragen in dat geval: € 450,- (Dit is inclusief studiemateriaal).

Interesse?
Wil je meer informatie over de cursus of wil je jezelf aanmelden, neem dan contact op met Arjan Ebbinge (06-422 98 097) of mail naar academy@vvcs.nl