Geslaagde HBO diploma uitreiking VVCS Academy

26 januari 2023

Woensdag 18 januari was er weer een diploma-uitreiking op het VVCS kantoor. Ondanks dat de groep HBO-geslaagden iets kleiner was dan bij de vorige uitreiking, was het toch een mooie avond.

Afstudeeronderwerpen waren naast de verduurzaming van VVE’s en de klanttevredenheid bij een medisch bedrijf ook voetbalgerelateerd. Zo schreef één speler een plan voor het verhogen van de bezettingsgraad in het Heracles stadion en was er een scriptie over de optimale support van profvoetballers naar hun maatschappelijke carrière.

Arjan Ebbinge: ”VVCS vindt het afstuderen op HBO-niveau altijd een feestje waard. De studenten mogen echt supertrots zijn op het behaalde resultaat!

Daarom hebben we samen met HBO Drechtsteden de slingers uit de kast gehaald om hen officieel het diploma uit te reiken, en in aanwezigheid van familie en vrienden het glas te heffen.

Nogmaals gefeliciteerd met deze formidabele prestatie Elise de Koning, Ralf Meinster, Cali Daniel, Nino Roffelsen, Guus Offerhaus, Wout Droste en Sven Nieuwpoort!”