Gisterenavond wederom geslaagde diploma-uitreiking VVCS Academy

28 september 2017

Gisterenavond ontvingen maar liefst zeven studenten hun Hbo-bachelor. Dit gebeurde tijdens de diploma-uitreiking in het kantoor van de VVCS te Hoofddorp.

Hoewel de studenten hun Hbo-studie Topsportmanagement & Ondernemerschap enige tijd geleden al hadden afgerond, werd deze bijzondere prestatie met het uitreiken van hun bachelor officieel bekrachtigd.

Ten overstaan van familie, vrienden, clubvertegenwoordigers en medewerkers van de VVCS werden Sjoerd Ars, Benjamin v/d Broek, Santy Hulst, Sander Fischer, Tim Hofstede, Robert van Boxel en Ramon Voorn tijdens de uitreiking in het zonnetje gezet. Allereerst sprak VVCS-voorzitter Danny Hesp hen toe met lovende woorden. Hij benadrukte erg veel respect te hebben voor hun prestatie, aangezien het hen is gelukt om een pittige Hbo-studie succesvol te combineren met een profvoetbalcarrière. Tevens gaf Danny aan dat de ervaring inmiddels leert dat deze prestatie van toegevoegde waarde is op hun verdere carrière. Enkele mooie voorbeelden daarvan zijn Steef Nieuwendaal, Frank van Mosselveld en Joost Broerse. Kortom, met het behalen van dit diploma, zijn ook deze geslaagden ware ambassadeurs van de VVCS Academy.

Na het welkomstwoord van Danny, werden de afgestudeerden nog eenmaal toegesproken door de schoolmedewerkers. Waarbij met name docent en afstudeerbegeleider, Rob Pranger, per individu terugblikte op de (af)studeerfase. Dit leverde vanzelfsprekend leuke anekdotes op, maar zeer zeker ook mooie, waarderende woorden.

Voordat alle genodigden richting de afstudeerborrel gingen, werd er nog tijd genomen om de handtekeningen van de bachelors te vereeuwigen op de ‘Wall of Fame’ van de VVCS Academy. Daarbij werden uiteraard ook de nodige foto’s genomen. Al met al dus wederom een geslaagde diploma-uitreiking.

Wij willen Sjoerd, Benjamin, Santy, Sander, Tim, Robert en Ramon hierbij nogmaals feliciteren met deze geweldige prestatie.