Go Ahead Eagles versterkt zich met Nick de Bondt

1 mei 2014

Go Ahead Eagles heeft gisteren een akkoord bereikt met de talentvolle Nick de Bondt, komend van Ajax. De net 20-jarige linksbuiten, zal voor 2 seizoenen tekenen met een optie voor 1 extra seizoen.

Het contract van De Bondt bij Ajax loopt eind juni af, zodat GA Eagles hem transfervrij kan overnemen. De Bondt speelde afgelopen seizoen 16 duels in de Jupiler League voor Jong Ajax, als linksbuiten of linksback.
Nick de Bondt werd in 2011 door Ajax overgenomen van Vitesse. De Bondt speelde in 2011 alle wedstrijden op het EK onder 17, een EK dat Oranje in Servië won door in de finale Duitsland met 5-2 te verslaan De Bondt kwam ook regelmatig voor Oranje onder 19 uit.

Voorzitter Edwin Lugt: “Het aantrekken van Nick past precies in ons beleid jonge spelers aan te trekken die bij ons een mooie groei kunnen maken.”

Nick de Bondt: “Go Ahead Eagles was precies de club die ik zocht. Mijn doel was om in de Eredivisieclub aan te sluiten bij het eerste elftal. Ik weet dat ik nog stappen moet maken om een vaste vaste waarde in het elftal van Go Ahead Eagles te worden, maar het verleden heeft uitgewezen dat talenten die kans krijgen bij deze club. Ik kan nu al niet wachten om met de voorbereiding in juni te beginnen.