Hbo studenten VVCS Academy presenteren ondernemingsplannen

24 juni 2015

De Hbo-studenten van de VVCS-klas 2014 hebben onlangs hun ondernemingsplannen gepresenteerd. Door de grootte van de klas hebben zij dit in vier groepen gedaan.

De groepen bestonden uit de volgende studenten:
Groep 1: Lucas Bijker Marc Klok, Jurjan Mannes, Tim Breukers en Wout Brama;
Groep 2: Freek Heerkens, Mats van Huijgevoort, Rico Wolven en Dirk Marcellis;
Groep 3: Ingo van Weert, Simon van Zeelst, Kars Vierwind en Nathaniël Will;
Groep 4: Norbert Alblas, Alessandro Damen, Kevin van Diermen, Maarten de Fockert en Tom van Weert.

Met het ondernemingsplan sluiten de studenten hun studiejaar af. Voor de professionele beoordeling krijgen de opleidingsverantwoordelijken steun van Arthur Hameete en Stef Bekker. Arthur is een voormalig Senior Banker bij ABN Amro en in die hoedanigheid betrokken geweest bij tal van ondernemingsplannen van (startende) ondernemers. Stef is werkzaam als fiscalist bij Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs. Hij heeft dagelijks te maken met cliënten die hem benaderen voor hulp en/of financiering bij het starten van een onderneming en het kiezen van de juiste rechtsvorm hiervoor.

Na de presentaties van de ondernemingsplannen waren de externe deskundigen het er over eens dat drie ondernemingsplannen zeker potentie hebben. Eén van de plannen werd zelfs beschreven als zeer uitdagend. Het vierde plan dient nog wat verfijnd te worden

Een aparte vermelding dient de bijdrage van Marc Klok vanuit Bulgarije. Gelijk na een teamhuldiging vanwege het behaalde bekersucces snelde hij naar zijn huis om zijn deel van de groepspresentatie te verzorgen via de virtuele klas. Wederom een perfect voorbeeld van het flexibele karakter van de VVCS Academy.

De VVCS feliciteert de Hbo- klas 2014 met het succesvol afsluiten van het eerste studiejaar en wenst hen veel succes voor het tweede studiejaar!