Hbo-studie Topsportmanagement & Ondernemerschap steeds meer in trek bij voetballers

10 augustus 2015

Steeds meer voetballers besluiten om naast hun voetbalcarrière een studie of cursus te volgen. Zodoende studeerden het afgelopen seizoen meer dan 120 voetballers aan de VVCS Academy.

De VVCS is niet verrast door het toenemende aantal. Immers, tijdens de spelersgroepen-voorlichting kwam al meermaals naar voren dat voetballers het waarderen dat er met de VVCS Academy nu een onderwijsinstelling is die daadwerkelijk rekening houdt met hun professionele voetbalcarrière.

Hoewel het complete studie- en cursusaanbod van de VVCS Academy elk seizoen  wordt uitgebreid, is onze eerste en oudste studiemogelijkheid veruit het populairst. Op zich ook niet zo vreemd. Immers, met de Hbo-studie Topsportmanagement & Ondernemerschap behaalt men een erkend Hbo-Bachelor waarmee de voetballers tijdens hun 2e-carriere verschillende mogelijkheden hebben.  Zo hebben oud-studenten als Joost Broerse en Steef Nieuwendaal nu een mooie functie in het Betaalde Voetbal. Maar ook ter voorbereiding op het zelfstandig ondernemerschap is een veelgehoorde reden waarom voor deze studie wordt gekozen.

Dat steeds meer voetballers dezelfde weg willen bewandelen als Joost en Steef bewijst het aantal aanmeldingen van de laatste twee seizoenen. Maar liefst 30 voetballers kozen voor de Hbo-studie Topsportmanagement & Ondernemerschap.

Wil jij net als veel (oud-)collega’s ook deze Hbo-studie volgen, neem dan contact op met Arjan Ebbinge. Maar let op, wacht hier niet te lang mee. Immers, voor deze studie geldt: vol = vol

Arjan is bereikbaar via e-mail: academy@vvcs.nl
Of telefonisch: 0642298097