HBO-STUDIE TOPSPORTMANAGEMENT & ONDERNEMERSCHAP WEDEROM IN TREK

16 juni 2016

 

Het aantal topsporters dat studeert aan de VVCS Academy groeit gestaag. Zo waren er in het afgelopen seizoen ruim 140 topsporters actief met een studie, cursus of opleiding.

 

De studie Topsportmanagement & Ondernemerschap is met name erg in trek. Profvoetballers en andere topsporters kunnen deze erkende Hbo-studie perfect combineren met hun sportcarrière. Dit komt voornamelijk doordat de lessen virtueel worden aangeboden op tijden dat er geen trainingen of wedstrijden zijn. En zelfs in het tentamenrooster wordt rekening gehouden met het wedstrijd- en trainingsschema!

 

Voor het studiejaar 2016/2017 zijn de eerste aanmeldingen alweer binnen. De verwachting is dat dit doorzet na de uitslagen van landelijke Havo- en Vwo-examens. Ons advies is dan ook om jezelf aan te melden voor deze studie nu er nog plaats is.

 

Wil je meer informatie over de aanmeldprocedure voor de studie Topsportmanagement & Ondernemerschap en/of de werkwijze van de VVCS Academy, neem dan contact op met Arjan Ebbinge. Hij is bereikbaar via e-mail: academy@vvcs.nl of telefoon: 06 422 98 097

 

Vanzelfsprekend kun je voor meer informatie ook even kijken op onze website: www.vvcs.nl/academy