Kai Heerings ondertekent nieuw contract bij FC Utrecht

26 december 2012

Vlak voor het einde van 2012 heeft Kai Heerings een nieuw 2-jarig contract met een optie voor 1 seizoen ondertekend, dat hem zeker tot medio 2015 aan FC Utrecht bindt. 
De 22-jarige Heerings speelt vanaf seizoen 2008  voor FC Utrecht. Hij genoot zijn jeugdopleiding bij AFC Ajax om via een tussenstap bij FC Volendam uiteindelijk bij de club uit de domstad terecht te komen. Op 20 augustus 2011 maakte de linker centrale verdediger zijn officiële debuut in de competitiewedstrijd tegen Vitesse.

Heerings over zijn nieuwe contract: “Ik ben dolblij met deze verbintenis. Ik speel al een aantal jaren voor deze mooie club en ik wil hier basisspeler worden in het eerste team. Op het ogenblik krijgt de jeugd de kans bij FC Utrecht en ik wil de volgende speler uit de opleiding worden die hier gaat doorbreken.”

Algemeen directeur Wilco van Schaik is ook zeer tevreden met de contractverlenging van Heerings: “Kai is een talentvolle verdediger die al een aantal jaar bij FC Utrecht speelt. Wij hebben veel vertrouwen in de kwaliteiten van Kai en het is nu aan hem om uit te groeien tot een vaste basisspeler van ons eerste team.”

 

Heerings heeft zich in de onderhandelingen met FC Utrecht laten bijstaan door de VVCS.