Vereniging van Contract Spelers                                                                                                            

Ook in het buitenland ben ik lid. Van de VVCS.

De VVCS en ik.
Een sterk team.

Ook in het buitenland een goed contract.
Door de VVCS.

Mij voorbereiden op een tweede carrière doe ik zelf. Met de VVCS.

Via Team VVCS fit het seizoen gestart bij een nieuwe club. Service
van de VVCS.

Ik stimuleer mijn spelers zich te ontwikkelen.
Net als de VVCS.

Er was o.a. interesse vanuit Mexico, China en Frankrijk, maar Luuk de Jong koos afgelopen week voor een langer verblijf bij PSV. De 27-jarige spits verlengde zijn contract bij de landskampioen en ligt nu tot de zomer van 2021 vast in Eindhoven.

Zijn keuze voor zijn contractverlenging maakte De Jong in zijn geboorteland Zwitserland, waar PSV momenteel een tiendaags trainingskamp heeft in Verbier. ,,Ik heb hier goede gesprekken gevoerd en voelde heel veel vertrouwen van de mensen bij de club. Ik besef dat ik hier enorm goed op m’n plek ben en wil met PSV op jacht gaan naar meer successen.”

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Foto: www.psv.nl (Photo Prestige)