Mark Diemers voor 4 jaar naar FC Utrecht

6 augustus 2012

Middenvelder Mark Diemers heeft bij FC Utrecht een contract getekend dat hem tot medio 2016 aan de club uit de Domstad zal binden.

Diemers wordt komend seizoen verhuurd aan SC Cambuur, de club waar hij ook vorig seizoen onder contract stond.

Mark Diemers is erg gelukkig met zijn overgang: “Ik ben verheugd dat ik de komende jaren bij deze mooie club onder contract kom te staan. Mijn keuze voor FC Utrecht is weloverwogen, FC Utrecht is een schitterende volksclub met een fanatieke aanhang. De gesprekken met de technische leiding verliepen uitstekend en mijn kansen zullen hier vanzelf gaan komen. Het feit dat ik komend seizoen voor SC Cambuur ga spelen is ook goed, ik kom uit Leeuwarden en droomde als jonge jongen al van een debuut in het eerste team van SC Cambuur. Die droom zal nu gaan uitkomen en op deze wijze kan ik mij verder ontwikkelen om de stap naar de eredivisie te maken.”

Ook algemeen directeur Wilco van Schaik is ook zeer content met de nieuwe aanwinst van FC Utrecht: “Ondanks de interesse van een groot aantal eredivisieclubs en zelfs twee clubs uit de Serie A heeft Mark voor ons gekozen. Dit toont aan dat jonge spelers FC Utrecht als een zeer interessante club zien waar zij een vervolgstap in hun carrière kunnen zetten. Wij bieden Mark die mogelijkheid en zien zijn potentie, maar het is nu aan hem om de laatste stappen te zetten.”

Mark Diemers heeft zich in de onderhandelingen met FC Utrecht laten bijstaan door de VVCS