MBO-studenten halen vervroegd hun diploma aan de VVCS Academy

22 oktober 2014

Net als in eerdere studiejaargangen, zijn er ook dit jaar weer studenten die vervroegd hun Mbo-diploma hebben behaald. Wederom een blijk van de flexibiliteit die de VVCS Academy kan bieden aan studenten.

Op deze wijze kunnen zijzelf bepalen of zij hun opleiding afronden in 1 jaar, dan wel dat zij er een langer traject van maken. Deze keuze geldt zowel voor de richting Commercieel Medewerker (niveau 3), als die voor Junior Accountmanager (niveau 4).

Zij die kozen voor het relatief snelle traject van 1 jaar moesten voor 1 oktober ervoor zorgen dat zij alles hadden ingeleverd en ook hun branchewerkstuk presenteerden. Degenen die wat meer tijd nodig hebben, streven ernaar om hun opleiding vóór 1 februari 2015 af te ronden. Op zich is dat alsnog een prima prestatie, aangezien dit een halfjaar sneller is dan via het reguliere onderwijs.

De examencommissie had voor alle “vroege afstudeerders” goed nieuws. Zij hebben dus allen hun MBO-opleiding 3 of 4 binnen één jaar afgerond. Een prestatie waar zij met recht trots op mogen zijn.

De VVCS feliciteert de hierna volgende spelers van harte met het behalen van hun diploma:

Commercieel medewerker niveau 3

– Yanick van Osch
– Laurens v/d Voort
– Abdelhak Nouri
– Queensy Menig

Junior accountmanager niveau 4

– Mick v/d Bree
– Sebastiaan van Mil
– Jesse Koopman
– Vinnie Vermeer
– Stefan de Jong
– Rico Wolven
– Jari Verburg
– Bryan Zwart
– Mike Havekotte