Mike van der Hoorn en Erwin Mulder versus Davy Pröpper

6 november 2017

Afgelopen weekend bezochten de spelersbegeleiders van VVCS/Soccer Vision in Engeland de wedstrijd Swansea City tegen Brighton & Hove Albion. Uiteraard niet zonder reden.

Bij Swansea spelen VVCS-leden Mike van der Hoorn en Erwin Mulder, bij Brighton speelt Davy Pröpper. Het bezoek werd benut om met de Nederlanders bij te praten en hun ervaringen te horen over het spelen in de zwaarste competitie ter wereld.

Mike van der Hoorn: “Ik heb dit seizoen al een aantal mooie wedstrijden gespeeld en de club is positief over mijn functioneren. Op dit moment zit ik op de bank en doe het uiterste om weer terug in de basis te komen.”

Erwin Mulder: ”Ondanks dat ik nog geen wedstrijden heb gespeeld spreken de trainers wel hun vertrouwen uit in mij. Ik moet geduld hebben, keihard blijven trainen en als de kans komt die met beide handen aanpakken.”

Davy Pröpper: ”Het gaat goed met Brighton en mijzelf. We staan verrassend achtste en ik sta wekelijks in de basisformatie. Ik speel lekker en heb mij dus snel aangepast aan het niveau van deze zware competitie.”