Vereniging van Contract Spelers                                                                                                            

Ook in het buitenland ben ik lid. Van de VVCS.

De VVCS en ik.
Een sterk team.

Ook in het buitenland een goed contract.
Door de VVCS.

Mij voorbereiden op een tweede carrière doe ik zelf. Met de VVCS.

Via Team VVCS fit het seizoen gestart bij een nieuwe club. Service
van de VVCS.

Ik stimuleer mijn spelers zich te ontwikkelen.
Net als de VVCS.

Mike van der Hoorn vervolgt zijn loopbaan in de 1. Bundesliga. De 27-jarige centrale verdediger maakt de overstap van Swansea City FC, waar hij de laatste 4 seizoenen onder contract stond.
Mike debuteerde in de Eredivisie voor FC Utrecht. In 2013 maakte hij de overstap naar Ajax om vervolgens in 2016 te tekenen bij Swansea City FC. Mike speelde 2 seizoenen in de Premier League en 2 seizoenen in de Championship. In totaal speelde hij 106 wedstrijden voor de club uit Wales.

Met zijn overgang naar de Bundesliga gaat een droom van Mike in vervulling.
“Toen ik jong was droomde ik er al van om ooit eens in de 1. Bundesliga te spelen. Na de goede gesprekken met de mensen van DSC Arminia Bielefeld was ik ervan overtuigd dat dit de juiste stap is in mijn carrière.”

Ook technisch directeur Samir Arabi van DSC Arminia Bielefeld is erg blij met de komst van de ervaren verdediger. “We volgen Mike al lange tijd en we zijn er van overtuigd dat hij met zijn speelstijl en ervaring onze verdediging nog meer stabiliteit gaat geven in de Bundesliga. Mike past met zijn kwaliteiten uitstekend in ons spelsysteem.”