Nayib Lagouireh op huurbasis naar Fortuna Sittard.

2 februari 2016

 


Naib Lagouireh zal het seizoen afmaken bij Fortuna Sittard. De 24 jarige aanvaller komt over van provinciegenoot Roda JC. Na de jeugdopleiding van Feyenoord te hebben doorlopen, maakte Lagouireh in 2010 zijn debuut in het betaalde voetbal bij SBV Excelsior.

 

In 2012 maakte hij een overstap naar FC Eindhoven, waar hij 47 maal in het eerste elftal acteerde en 11 maal wist te scoren. In de zomer van 2014 vervolgde Lagouireh zijn carrière bij Roda JC. Vorig seizoen speelde hij 20 competitiewedstrijden voor de ploeg uit Kerkrade, maar dit seizoen kwam hij nog niet in actie.
 

Nayib Lagouireh over zijn overgang:” Ik ben erg blij dat ik weer kans krijg op speelminuten. Bij Roda JC zat ik op een dood spoor. Ik ga voor de sportieve uitdaging en ik hoop met Fortuna Sittard een aantal plekken te kunnen stijgen op de ranglijst.”
 

Nayib Lagouireh heeft zich laten bijstaan door Soccer Vision/VVCS.