NIEUWE LICHTING HBO-STUDENTEN VVCS ACADEMY BEGONNEN AAN HUN STUDIE

1 september 2016

Afgelopen week is aan de VVCS Academy de nieuwe lichting studenten begonnen aan hun Hbo-studie Topsportmanagement & Ondernemerschap.

Traditiegetrouw werd er afgetrapt met een klassikale introductiebijeenkomst. Deze vond plaats in het kantoor van VVCS te Hoofddorp. Tijdens de bijeenkomst kunnen de studenten kennismaken met de docenten en hun medestudenten. Tevens krijgen zij een uitgebreide uitleg over hun studie en de hypermoderne wijze van studeren aan de VVCS Academy. 

Aangezien enkele studenten door omstandigheden verhinderd waren, kon de opleiding van de nood een deugd maken door de bijeenkomst deels virtueel vast te leggen. Hierdoor kregen niet alleen de aanwezige studenten een goed beeld van de mogelijkheden, maar konden ook de afwezige studenten de bijeenkomst van afstand volgen.  

De studenten die gekozen hebben voor de Hbo-studie Topsportmanagement & Ondernemerschap behoren alweer tot de 10e-lichting van deze studie aan VVCS Academy. De VVCS startte met haar eigen Academy in 2007.

De VVCS gaat ervan uit dat ook deze lichting Hbo-studenten het goede en succesvolle voorbeeld van de vorige lichtingen zal volgen en wenst hen veel succes aan de VVCS Academy. 

De 10e-lichting Hbo-studenten bestaat vooralsnog uit de volgende (oud)profvoetballers: 

– Dani Centen
– Dylan de Braal
– Joeri Potjes
– Mike Busse
– Julian Lelieveld
– Robin de Jong
– Souhail Belkassem
– Robin Gosens
– Vincent van Hoof
– Torino Hunte
– Toine van Huizen