Ook oud-profs maken gebruik van de VVCS Academy

14 maart 2013

Aan de VVCS Academy studeren niet alleen profvoetballers, maar ook andere topsporters en trainers. Daarnaast komt het ook regelmatig voor dat voormalig topsporters en oud-profvoetballers een studie of cursus willen volgen aan de Academy. Vanzelfsprekend staat de VVCS hier voor open.

Zo meldde een tijdje terug oud-profvoetballer Dennis Krijgsman zich bij de VVCS Academy met de vraag of hij een cursus kon volgen. Hoewel hij thans jeugdtrainer is en  tevens onder de vlag van Winning Skills een succesvolle voetbalschool runt in Druten, vond hij het tijd worden om zich verder te ontwikkelen. Ook om zijn voetbalschool nog beter in de markt te kunnen zetten.

Zelf zat hij te denken aan een cursus Management of Marketing. In overleg met de VVCS Academy koos Dennis in eerste instantie voor de cursus Marketing. Deze cursus is gebaseerd op Nima Marketing oriëntatie en verschaft je de basiskennis én het basisinzicht om commerciële vraagstukken op product- en marktniveau om te zetten in de juiste commerciële activiteiten.

Doordat Dennis overdag werkt, was het volgen van de virtuele lessen voor hem ideaal. Immers, deze worden over het algemeen ’s avonds aangeboden. De cursusperiode besloeg 10 lesweken en werd afgesloten met een praktijkexamen.

Ondanks dat het voor Dennis even weer wennen was om te studeren, heeft hij de cursus met goed gevolg afgerond. Hij behaalde een 7 voor zijn examen.