Opnieuw een groep (ex-)Contractspelers gestart met hun TCIII-cursus

12 februari 2015

De KNVB had na de prettige samenwerking tijdens de Pilot al besloten om wederom samen te werken met de VVCS Academy. Net als vorig jaar krijgen (ex-)Contractspelers zodoende de mogelijkheid om de  cursus TCIII-Jeugd te volgen.

De op maat gemaakte cursus is deze week begonnen met maar liefst 20 deelnemers. Deze cursus wordt versneld gevolgd en derhalve afgesloten medio mei 2015. De eerste bijeenkomst vond plaats bij de KNVB te Zeist. De bijeenkomst begon uiteraard met een kort welkomstwoord van de VVCS. Daarna namen de docenten van de KNVB, Roger Schouwenaar en Gert Aandewiel, de groep over. Nadat de theorieboeken waren uitgedeeld, kregen de cursisten het woord om zichzelf voor te stellen. Vervolgens werd het traject voor de komende maanden besproken. Na een inhoudelijke discussie over het trainerschap, begaf de groep zich naar het restaurant voor een maaltijd om gelijk daarna naar het trainingsveld te gaan voor de eerste praktijktraining. Na deze training werd in het theorielokaal de zojuist uitgevoerde praktijktraining nog geëvalueerd en het huiswerk voor de komende periode meegegeven. Kortom, een pittige eerste lesdag.

Hoewel  een slagingspercentage van 100% op een cursusgroep van 20 deelnemers wellicht wat teveel gevraagd is, hoopt de VVCS desalniettemin dat ook het merendeel van deze groep hun TCIII-diploma behaald. Wij wensen de onderstaande  deelnemers dan ook alle succes toe:

– Samuel de Meester
– Remon de Vries
– Frank van Mosselveld
– Renze Fij
– Thijs Hendriks
– Rutger Worm
– Tim Linthorst
– Stef Wijlaars
– Mart Dijkstra
– Guillano Grot
– Glenn Helder
– Eldridge Rojer
– Jelle de Bock
– Ismo Vorstermans
– Gabor Babos
– Ferry de Regt
– Willem Janssen
– Ramon Leeuwin
– Mark Otten
– Leon de Kogel