Prestatiepsychologie nu ook als individueel maatwerk-traject te volgen

5 april 2018

Prestatiepsychologie is al vanaf 2015 aan de VVCS Academy te volgen. Tijdens vijf klassikale bijeenkomsten wordt ingegaan op alle facetten van deze opleiding, waarbij de groep bestaat uit maximaal 15 deelnemers. Tijdens de evaluatie van deze cursus, gaven veel deelnemers echter aan ook wel behoefte te hebben aan een individueel traject Prestatiepsychologie. Daarnaast sprak de flexibiliteit qua contactmomenten bij een individueel traject hen erg aan. Juist daarom heeft de VVCS Academy in samenspraak met opleidingspartner Paul van Zwam ervoor gekozen om voor Prestatiepsychologie ook een individueel maatwerk-traject aan te bieden.

Heb je dus het idee dat er nog meer uit je eigen carrière te halen valt of heb je altijd al interesse gehad in hoe mensen komen tot topprestaties? Dan is het individuele opleidingstraject “Prestatiepsychologie” misschien iets voor jou. In dit individuele opleidingstraject worden jouw ervaringen als uitgangspunt genomen om nog meer te halen uit jezelf en anderen.

Resultaten/doelstellingen
Het resultaat van dit opleidingstraject is dat je:
o Weet hoe je meer controle uit kunt oefenen op je eigen reacties en anderen hierin kunt helpen;
o Jezelf beter leert kennen en anderen beter leert inschatten;
o Weet hoe je zelfvertrouwen en spanning kunt beïnvloeden bij jezelf en anderen.

Persoonlijke aanpak
De opleiding bestaat uit 5 individuele opleidingsmomenten. In de eerste bijeenkomst bepaal je samen met de opleider de accenten in het traject. Daarna worden in 4 bijeenkomsten de volgende onderwerpen behandeld:
1. Zelfinzicht
2. Zelfcontrole
3. Zelfreflectie
4. Zelfvertrouwen

Efficiënt en in je eigen tijd
De opleiding vindt plaats in een digitale leeromgeving. Hierdoor is de opleiding erg efficiënt. De opleiding kan plaats vinden op momenten dat het de deelnemer uit komt en er is geen reistijd.

Certificaat
Als de opleiding met succes is afgerond ontvang je een officieel certificaat.

Kosten
De kosten voor deze cursus bedragen € 750,00.
Als je als (oud-)contractspeler de cursus succesvol hebt afgerond, kan er een subsidie van 25% worden aangevraagd via de VVCS. Daarnaast heb je als lid van de VVCS recht op de lidmaatschap-subsidie (teruggaaf) van 10%.

Meer informatie, advies en inschrijving
Heb je vragen over de cursus of wil je jezelf inschrijven, bel voor meer informatie Arjan Ebbinge (06-42298097) of mail naar academy@vvcs.nl