Pröpper ziet droom in vervulling gaan bij Brighton & Hove Albion

7 augustus 2017

Davy Pröpper tekende vandaag een contract voor vier seizoenen bij Brighton & Hove Albion.

De 25-jarige middenvelder uit Arnhem baalt van het moment waarop hij vertrekt bij PSV, maar wil de kans om in de Premier League te spelen niet laten lopen. ‘Dat is een droom die in vervulling komt’

Pröpper begon op 1 juli vol goede moed aan zijn derde seizoen bij PSV, maar maakt nu dus toch een transfer. ‘Dat had ik aan het begin van de voorbereiding niet verwacht, maar zo’n drie weken geleden hoorde ik via mijn zaakwaarnemer Louis Laros voor het eerst van de interesse van Brighton & Hove Albion. Toen ben ik me in de club gaan verdiepen en raakte ik al snel enthousiast. Ik heb gebeld met Danny Holla, die hier twee seizoenen heeft gespeeld. Hij was lovend over de club en de stad, dus toen groeide bij mij wel het gevoel dat ik deze kans niet wilde laten liggen. Natuurlijk baal ik van het moment waarop ik vertrek bij PSV, na de verloren wedstrijden tegen NK Osijek. Je wil altijd op een mooie manier vertrekken, maar dat heb je niet altijd zelf in de hand. PSV komt hier zeker snel weer uit, maar ik ga mijn geluk beproeven in de Premier League. Daar kijk ik enorm naar uit.’

Klik hier om het volledige interview te lezen.