PSV zet geslaagde Mbo’ers in het zonnetje

12 maart 2015

Op dinsdag 10 maart vond op het trainingscomplex van PSV een diploma-uitreiking plaats voor een viertal PSV-talenten die hun Mbo-opleiding Commercieel medewerker aan de VVCS Academy succesvol hebben afgerond. 

Het betrof hier Yanick van Osch, Stijn Lamers, Dirk Abels en Niels Wouters.

Het afronden van de Mbo-opleiding Commercieel medewerker binnen anderhalf jaar is een ware prestatie. Zeker gezien het feit dat deze opleiding in het reguliere onderwijs minimaal twee jaar duurt. Mede hierdoor wilde PSV deze prestatie niet ongemerkt voorbij laten gaan. Derhalve werd ervoor gekozen om de geslaagden ten overstaan van hun teamgenoten, ouders en docenten in het zonnetje te zetten middels een diploma-uitreiking.

Tijdens de diploma-uitreiking waren er namens PSV lovende woorden voor de geslaagden. Hoewel deze talenten in navolging van de huidige selectiespelers Rai Vloet, Clint Leemans en Jordy de Wijs de Mbo-opleiding van de VVCS Academy ook succesvol hebben afgerond, werd nog maar eens benadrukt dat het niet vanzelfsprekend is dat een talentvolle voetballer zijn school goed weet te combineren met zijn beginnende voetbalcarrière. Dat hen dit wel is gelukt, en ook nog bij een opleiding waarvoor zelfdiscipline nodig is, stemde tot tevredenheid bij de Brabantse koploper.

De VVCS kan zich hierin volledige vinden en feliciteert derhalve Yanick, Stijn, Dirk en Niels van harte met dit behaalde resultaat.