Randy Wolters naar VVV-Venlo

19 juli 2013

Gisteren hebben FC Den Bosch en VVV-Venlo overeenstemming bereikt over een onmiddellijke overgang van de linksbuiten.

De 23-jarige Leidenaar bereikte gisteren ook persoonlijk een akkoord over een contract voor drie seizoenen waardoor de transfer een feit is. Randy Wolters stond het afgelopen seizoen bij FC Den Bosch onder contract en kwam in 30 competitiewedstrijden tot zeven doelpunten. Eerder speelde hij voor FC Utrecht en FC Emmen. Het contract van Randy Wolters bij FC Den Bosch liep nog tot de zomer van 2014, maar wordt per direct afgekocht door VVV-Venlo.

 Directeur Fred van der Hoorn van FC Den Bosch kijkt met gemengde gevoelens naar de transfer van Randy Wolters: “De verkoop van Randy is wederom een mooi compliment voor ons scoutingapparaat. We zijn keer op keer in staat om jonge talentvolle spelers voor FC Den Bosch in kaart te brengen en aan ons te binden. Ondanks de mooie carrièrestap voor Randy én de daarbij behorende, welkome financiële opsteker voor de club, wordt de transfer met gemengde gevoelens begroet. De geldsom kan de club vanzelfsprekend prima gebruiken, maar idealiter maak je dergelijke keuzes uit louter sportieve overwegingen. Die luxe kent FC Den Bosch momenteel niet, waardoor we Randy tegelijkertijd met lede ogen zien vertrekken.”

Randy Wolters is blij met zijn overgang: “Ik had het prima naar mijn zin bij FC Den Bosch maar ik zie VVV-Venlo als een goede stap vooruit. De hele infrastructuur van de club is erop ingericht om binnenkort weer Eredivisie te spelen. Dat is ook mijn ambitie. Hopelijk wordt dit jaar de ideale tussenstap naar de Eredivisie, de ambitie is dat we om de prijzen gaan spelen. De concurrentie zal zwaar zijn maar ik sta te popelen om die strijd aan te gaan!”

Randy Wolters werd in de onderhandelingen bijgestaan door Louis Laros van de VVCS.