René van Eck trainer Team VVCS

15 juni 2016

René van Eck zal vanaf 23 juni bijna een maand lang Team VVCS onder zijn hoede nemen. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Ruud Kaiser.

René van Eck: “Ik vind Team VVCS een mooi initiatief. Het is een uitstekende manier om spelers en trainers die op zoek zijn naar een club in de etalage te zetten. Fit worden, plezier hebben en wedstrijden spelen is het doel en ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen. Zelf vind ik het heerlijk om weer op het veld te staan.”

Danny Hesp is blij met de medewerking van Van Eck. Hesp: “Ik heb met René een heel prettig gesprek gehad over Team VVCS. Hij reageerde direct heel enthousiast en heeft enorm veel zin om weer voor een groep te staan. Al is het maar tijdelijk. Daarnaast is hij een ervaren trainer met een mooie staat van dienst. Meer kan ik niet wensen.”

De eerste training van Team VVCS is op donderdag 23 juni op het sportcomplex van de KNVB in Zeist. De eerste wedstrijd is op 6 juli tegen het contractloze team van België. Daarna speelt Team VVCS op 9 juli tegen Go Ahead Eagles, op 14 juli tegen Helmond sport en op 19 juli tegen FC Volendam.

Wil je ook deel uit maken van Team VVCS, stuur dan een email naar Danielle van Nieuwkerk (d.vannieuwkerk@vvcs.nl) of neem contact op met de VVCS (023-5546930).

Voor deelname aan Team VVCS is het vereist dat je gedurende het seizoen 2015/2016 professioneel voetbal hebt gespeeld en lid bent van de VVCS.
Naast de concrete mogelijkheid een contract bij een nieuwe club te verdienen, kwalificeert het UWV Werkbedrijf de deelname aan Team VVCS als sollicitatieactiviteit in het kader van de WW.

Het volledige programma van Team VVCS: planning Team VVCS 2016