Rob Haemhouts verlengt contract bij Willem II tot medio 2015

19 juni 2013

Rob Haemhouts zal ook de komende twee jaar uitkomen voor Willem II. 

De 29-jarige Belgische middenvelder, die ook de afgelopen twee seizoenen in dienst was bij de Tricolores, speelde al 60 duels in het rood-wit-blauw.

Haemhouts begon zijn carriere bij NAC Breda waar hij 4 jaar speelde. Daarna kwam hij 3 jaar uit voor FC Den Bosch.  Vervolgens speelde hij nog bij FC Emmen, Almere City en Helmond Sport, om in 2011 neer te strijken in Tilburg. Haemhouts speelde tot op heden al 254 duels in het betaalde voetbal.

Haemhouts over zijn nieuwe contract: “Ik heb het de laatste twee jaar goed naar mijn zin gehad. Het eerste jaar was natuurlijk fantastisch met de promotie naar de Eredivisie. Afgelopen seizoen hebben wij het sportief moeilijk gehad met uiteindelijk degradatie tot gevolg. Komend jaar hoop ik met Willem II weer mee te doen om het kampioenschap  in de Jupiler League”.
Trainer Jurgen Streppel is ook tevreden met het langere verblijf van Haemhouts: “Rob is een zeer ervaren speler die precies weet wat er gevraagd wordt in het betaalde voetbal. Hij kan op verschillende posities op het middenveld spelen en zal met zijn goede mentaliteit nooit verzaken”.

Haemhouts heeft zich in de onderhandelingen met Willem II laten bijstaan door de VVCS.