Samenwerking met partners bekrachtigd in vernieuwde partnerschapovereenkomst

24 mei 2021

De afgelopen periode heeft de VVCS tijd gestoken in het continueren van de prettige samenwerkingen met o.a. Start2Move, Rabobank en TopsportCompany Al deze partners zijn al meerdere jaren verbonden aan de VVCS. En wat ons betreft naar volle tevredenheid. Gelukkig kwamen in de gesprekken naar voren dat dit geheel wederzijds is. Mede hierdoor hebben alle partijen besloten om de duurzame samenwerking te bekrachtigen in een vernieuwde partnerschapovereenkomst.

Als VVCS zijn we erg blij dat wij met deze partners verder de toekomst tegemoet gaan. Deze partners hebben zich in het verleden meermaals bewezen als betrokken en betrouwbare partij voor onze leden. Zo bewijst de Rabobank met haar Topsportdesk al jaren het belang van het op orde hebben van geldzaken voor (jonge) topsporters. En Start2Move en TopsportCompany zijn op het gebied van sportieve- en mentale opleidingen en cursussen een meerwaarde gebleken voor de flexibiliteit waar een profvoetballer naar op zoek is.

In de vernieuwde partnerschapovereenkomst hebben we mede afgesproken om onze leden wat vaker te informeren over de voordelen die onze partners hen kunnen bieden. Uiteraard is het daarbij niet de bedoeling dat wij onze leden gaan bestoken met allerlei acties, etc., maar hiervoor worden voornamelijk onze sociale media-kanalen ingezet. Hou onze kanalen dus in de gaten.