Vereniging van Contract Spelers                                                                                                            

Ook in het buitenland ben ik lid. Van de VVCS.

De VVCS en ik.
Een sterk team.

Ook in het buitenland een goed contract.
Door de VVCS.

Mij voorbereiden op een tweede carrière doe ik zelf. Met de VVCS.

Via Team VVCS fit het seizoen gestart bij een nieuwe club. Service
van de VVCS.

Ik stimuleer mijn spelers zich te ontwikkelen.
Net als de VVCS.

Siem de Jong speelt dit seizoen op huurbasis voor Sydney FC, dat de afgelopen twee seizoenen overtuigend kampioen werd van de A-League. De 29-jarige aanvallende middenvelder wil in Australië presteren op het veld en genieten buiten het veld

De Jong is sinds vorige week zondag in Sydney, waar hij even een aantal dagen geduld moest hebben tot de huurovereenkomst met Ajax was afgerond. ,,Normaal gesproken ben ik in dit soort periodes wel samen met m’n zaakwaarnemer Louis Laros en m’n vader George, maar deze keer werd besloten dat zij de afronding vanuit Nederland zouden regelen. Ik heb de afgelopen dagen dus even voor mezelf getraind hier en de club en de stad al even rustig leren kennen. Mijn vriendin en dochter komen binnenkort ook deze kant op,” vertelt De Jong, die afgelopen donderdag werd gepresenteerd als ‘marquee player’ van Sydney FC.

Klik hier voor het volledige artikel.

Foto: Getty Images