Sjaak Polak nieuwe trainer Team VVCS

19 juni 2023

“We zijn blij te kunnen melden dat Sjaak Polak de nieuwe trainer is van Team VVCS. Sjaak is een bevlogen coach, die we kennen als iemand die kan zorgen voor een goeie sfeer. Maar die ook zegt waar het op staat en in al z’n bevlogenheid iedereen weet mee te krijgen in z’n enthousiasme en strijdlust.” Aldus Arjan Ebbinge, manager Team VVCS.

Polak: “Ik vind het een eer om dit jaar Team VVCS te mogen coachen. Het is een mooie uitdaging om met een groep spelers die fit bij hun volgende club willen verschijnen, goede resultaten neer te zetten. Daarnaast vind ik het ook belangrijk plezier te hebben in de weg daar naartoe. Ik zet daarbij de lijnen uit, en zal mijn uiterste best doen, iedereen daar in mee te nemen.”

De oud speler van oa. FC Twente, ADO Den Haag en Sparta is de afgelopen jaren werkzaam geweest als coach van de ADO Vrouwen. Komend seizoen is Polak echter ook beschikbaar als trainer in het mannenvoetbal.

Als fysiek trainer neemt Sjaak eveneens een goede bekende van ADO Den Haag mee, Ted de Man. Ted is een betrouwbare professional, die de spelers gericht fit maakt en fit houdt.

Keeperstrainer Rob van Dijk en verzorger René Beerntsen maken de staf compleet.

Team VVCS zal van start gaan op 3 juli 2023 op het bosrijke sportcomplex van VV Woudenberg, nabij Zeist.
Aanmelden of meer informatie? Mail, bel of Whatsapp naar Arjan Ebbinge:

Mail: a.ebbinge@vvcs.nl
Phone: 0031 (0)6 4229 8097