Sjoerd Overgoor bekert met Go Ahead Eagles verder

26 september 2012

Sjoerd Overgoor heeft gisteren met zijn ploeg voor een regelrechte stunt gezorgd in het bekerduel tegen VVV Venlo. Lange tijd zag het er naar uit dat VVV de wedstrijd in de Adelaarshorst makkelijk zou winnen. Tot 12 minuten voor tijd leidde de ploeg uit Venlo soeverein met 0-2. Toen maakte Go Ahead de aansluitingstreffer.

Overgoor: “Vanaf dat moment was het geloof weer helemaal terug. Wij wisten nog gelijk te maken zodat er een verlenging gespeeld diende te worden. Ook hier kwamen we op een achterstand, maar wederom toonden wij toen veerkracht en brachten de score op 3-3. In de laatste minuut van de tweede verlenging kwamen wij op 4-3 en dachten dat de buit binnen was, maar in de allerlaatste minuut maakte VVV de 4-4. Dit betekende penalty’s. Ik stond ook op het lijstje van de trainer om een penalty te nemen. Gelukkig scoorde ik de 2-1 in de serie en uiteindelijk miste VVV  de beslissende penalty, zodat wij een ronde verder zijn. Iedereen ging volledig uit zijn dak en we hebben gisteren weer bewezen dat in de bekercompetitie er van alles kan gebeuren. Maar nu weer het vizier op vrijdag, want dan staat de verre uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard op het programma. Hopelijk 3 punten zodat we aansluiting houden met de koplopers”.