Vereniging van Contract Spelers                                                                                                            

Ook in het buitenland ben ik lid. Van de VVCS.

De VVCS en ik.
Een sterk team.

Ook in het buitenland een goed contract.
Door de VVCS.

Mij voorbereiden op een tweede carrière doe ik zelf. Met de VVCS.

Via Team VVCS fit het seizoen gestart bij een nieuwe club. Service
van de VVCS.

Ik stimuleer mijn spelers zich te ontwikkelen.
Net als de VVCS.

Vanaf vandaag is er sprake van een structureel corona-overleg tussen de sociale partners VVCS, ProProf en FBO. Afhankelijk van de ontwikkelingen zullen de sociale partners twee tot drie keer per week een conference call houden. Op deze wijze houden de sociale partners elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het corona-virus en de gevolgen voor clubs en spelers in het betaald voetbal.

Doel van het overleg is, naast de informatievoorziening, om snel en collectief actie te kunnen ondernemen, indien de mogelijkheid of noodzaak daartoe bestaat.