Steef Nieuwendaal voor 2 jaar naar RKC Waalwijk

8 juni 2015

Steef Nieuwendaal heeft vrijdag in het Mandemakers stadion van RKC Waalwijk zijn handtekening onder een 2-jarige overeenkomst gezet.

De geroutineerde middenvelder komt over van Sparta Rotterdam. Steef speelde eerder voor MVV, Willem II, FC Den Bosch en Sparta Rotterdam waar hij in totaal goed was voor bijna 250 wedstrijden.

De 29-jarige verdedigende middenvelder is blij met zijn overstap: “Ik heb zeer bewust gekozen voor RKC Waalwijk. Ik ben ervan overtuigd dat de club weer op het goede spoor zit en de komende jaren de stap omhoog gaat zetten. Ik hoop met mijn ervaring hier een steentje aan bij te dragen. Bovendien biedt RKC mij tezamen met De Mandemakers Groep de kans om maatschappelijk een carrière op te bouwen als account/relatie manager.  Ik heb tijdens mijn voetballoopbaan via de VVCS Academy de HBO diploma Bachelor of Commerce behaald en Stefan Mandemakers biedt mij de mogelijkheid om binnen DMG een interne opleiding te volgen en deze kennis in de praktijk te brengen. Dit spreekt mij enorm aan.”

Steef Nieuwendaal werd in de onderhandelingen met RKC Waalwijk bijgestaan door Louis Laros van de VVCS.