Stijn Schaars en Niek Vossebelt nieuwe leden CSR

20 oktober 2017

De samenstelling van het medezeggenschapsorgaan CSR voor het seizoen ’17/’18 is definitief. Nieuwkomers zijn Stijn Schaars (SC Heerenveen) en Niek Vossebelt (FC Den Bosch).

Afgelopen woensdag zijn Stijn en Niek tijdens de reguliere vergadering van de CSR officieel toegetreden. Zij nemen de plaats in van Mark Jan Fledderus en Steef Nieuwendaal, beide zijn gestopt met het spelen van betaald voetbal. Mark Jan was zeven jaar lid van de CSR en Steef zesenhalf jaar. Overige leden zijn Jordens Peters (Willem II), Bram van Polen (PEC Zwolle), Jens van Son (FC Den Bosch), Robin Pröpper (Heracles Almelo), Benjamin v/d Broek (Telstar), Willem Janssen (FC Utrecht), Matthew Steenvoorden (SC Cambuur) en Tom van Weert (FC Groningen).

Wij bedanken Mark Jan en Steef voor hun jarenlange inbreng en wensen de nieuwe leden veel succes.

Stichting CSR is de spreekbuis van de professionele voetballer in Nederland. Elk kwartaal bespreekt de CSR een grote hoeveelheid aan, voor spelers, belangrijke onderwerpen. Met de besluiten uit deze vergaderingen wordt bij de KNVB de mening van de speler verkondigd. Voorzitter van de CSR is Danny Hesp; Ad Dieben is secretaris en ook Louis Everard en Ko Andriesen, maken als niet actieve spelers deel uit van de CSR.