Vereniging van Contract Spelers

Ook in het buitenland ben ik lid. Van de VVCS.

De VVCS en ik.
Een sterk team.

Ook in het buitenland een goed contract.
Door de VVCS.

Mij voorbereiden op een tweede carrière doe ik zelf. Met de VVCS.

Via Team VVCS fit het seizoen gestart bij een nieuwe club. Service
van de VVCS.

Ik stimuleer mijn spelers zich te ontwikkelen.
Net als de VVCS.

Gisteren organiseerde de VVCS haar jaarlijkse algemene ledenvergadering. Deze werd gehouden in het Jaz Hotel te Amsterdam.

Voorzitter Evgeniy Levchenko verzorgde de opening van de vergadering, de 30 aanwezigen werden vervolgens aan de hand van een powerpoint presentatie geïnformeerd over de jaarrekening 2020/2021 en de organisatiestructuur van de VVCS. Daarnaast werden de dienstverlening van de VVCS en een aantal relevante zaken uit het voorgaande jaar besproken.

De presentatie werd afgesloten door een inspirerend verhaal van oud-voetballer Arne Nilis. Arne is ervaringsdeskundige gokverslaving.

Na de sluiting van de vergadering hebben de aanwezigen gezamenlijk de wedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Duitsland in de Arena bijgewoond.