Unieke diploma-uitreiking voor Mbo-studenten van de VVCS Academy

28 augustus 2015

Gisteren vond in het kantoor van de VVCS de diploma-uitreiking voor de Mbo-opleidingen plaats. Maar liefst 22 studenten hebben hiermee hun Mbo-opleiding afgerond en hun felbegeerde diploma binnen.

Hoewel  er bij de VVCS Academy al meerdere diploma-uitreikingen hebben plaatsgevonden, was deze redelijk uniek. En dan met name omdat er tijdens deze uitreiking diploma’s werden uitgereikt voor maar liefst drie verschillende Mbo-opleidingen. Te weten: Verkoper Detailhandel, Commercieel medewerker en de opleiding Junior accountmanager. Elke student die zijn diploma kreeg uitgereikt kan hierdoor zeggen dat hij voorlopig de laatste is die deze opleiding  heeft afgerond aan de VVCS Academy. Immers, vanaf het huidige studiejaar is er gekozen voor andere Mbo-opleidingen. Namelijk Verkoopspecialist en Manager Detailhandel.

Zoals bij onze diploma-uitreikingen te doen gebruikelijk, waren er ook deze keer weer mooie woorden van de vakdocent Albert van Nijnatten voor het merendeel van de geslaagden. Vanzelfsprekend ontkwam een enkeling echter ook niet aan opbouwende kritiek. Hoe dan ook, de prestatie die de studenten hebben geleverd is er niet minder om. Zij hebben een opleiding weten te combineren met hun voetbalcarrière. Onder toeziend oog en luid applaus van familie, vrienden en vele clubvertegenwoordigers ontvingen de voetballers daarom hun welverdiende diploma.

Ook de VVCS is trots op de jongens die het MBO-diploma hebben behaald. Wij willen hen dan ook van harte feliciteren met dit resultaat. Onderstaand de geslaagden op een rijtje:

Verkoper Detailhandel niveau 2

– Marlon Versteeg
– Emilio Prieto
– Anil Mercan
– Joël Affolter
– Justin Bijlow
– Gustavo Hamer
– Nigel Robertha
– Jari Schuurman

Commercieel medewerker niveau 3

– Donny v/d Beek
– Elton Acolatse
– Adham El Idrissi
– Sven van Doorm
– Louisben Jagt
– Jantje Vermolen
– Youandi Renfurm
– Indy Groothuizen
– Ryan Hiwat
– Junior dos Santos Lima
– Richard Lupungu

Junior accountmanager niveau 4

– Djavan Anderson
– Paulo Bandeira
– Dwayne Green