Vincent Janssen dankt ploeggenoten na hattrick tegen Feyenoord.

25 januari 2016

Vincent Janssen verkeerde gistermiddag in de wedstrijd tegen Feyenoord in grootse vorm. Tegen zijn oude club Feyenoord scoorde hij maar liefst 3 maal. Uiteindelijk wonnen de Alkmaarders de zeer enerverende wedstrijd met 4-2.

Vincent Janssen over de wedstrijd: ”Deze wedstrijd was voor mij als een jongensdroom en ik denk dat dit echt de mooiste dag uit mijn voetbalcarrière was. In mijn laatste jaar van de Feyenoord- opleiding werd er voor andere spelers gekozen. Dit moet je accepteren en als speler moet je verder gaan met je sportieve ontwikkeling. Via Almere City FC, waar ik een hele fijne tijd heb gehad, ben ik uiteindelijk toch in de Eredivisie terecht gekomen. Voor het seizoen had ik als doelstelling om 10 maal te scoren, maar dit aantal moet ik nu echt verhogen. Ik keek al lang uit om weer tegen Feyenoord te spelen, omdat het altijd een aparte ervaring is om tegen je oude club te spelen. Natuurlijk had ik niet verwacht er 3 te scoren maar dankzij mijn teamgenoten is dat wel gelukt. Ali gaf een perfecte voorzet bij mijn eerste goal en Dabney dos Santos legde de bal perfect klaar bij mijn 3e goal. In de euforie  van mijn 3e goal vergat ik hem helemaal te bedanken, want hij gunde mij echt een hattrick. Na afloop heb ik dat uiteraard wel goed gemaakt.”