Vincent Janssen: ‘Wil kampioen worden met Fenerbahçe’

9 oktober 2017

Vincent Janssen tekende op 8 september een contract voor een jaar bij Fenerbahçe. Nog geen 24 uur later maakte de 23-jarige spits uit het Brabantse Heesch al zijn debuut voor de Turkse topclub.

‘Ik voel hier erg veel vertrouwen van de supporters en de mensen binnen de club. Het is aan mij om dat waar te maken. We willen dit seizoen kampioen worden, dat is het ultieme doel.’

Fenerbahçe kwam voor Janssen op het juiste moment, nadat hij bij Tottenham Hotspur begin september in een lastige situatie was beland. ‘Ik was direct enthousiast toen ik hoorde van de interesse van Fenerbahçe. Ik ben naar Istanbul gegaan met mijn zaakwaarnemers Patrick van Diemen en Louis Laros, en eigenlijk was alles binnen een dag geregeld. Daar sprak veel vertrouwen uit. Nog geen 24 uur na het tekenen van m’n contract mocht ik mijn debuut al maken.’

Klik hier om het volledige interview te lezen.