Voorbereiding Team VVCS 2014 in volle gang

11 juni 2014

De voorbereiding op de start van Team VVCS 2014 is in volle gang.De eerste aanmeldingen stromen binnen en binnenkort zal ook de trainersstaf gepresenteerd worden.

De eerste training op het sportcomplex van de KNVB staat gepland op woensdag 25 juni. De eerste wedstrijd is op 5 juli tegen Almere City FC.

Team VVCS speelt gedurende haar campagne op 12 juli tegen FC Oss en op 15 juli tegen FC Volendam. Op 8 of 9 juli is er nog ruimte voor het inplannen een wedstrijd tegen een BVO.
In het weekeinde van 19 en 20 juli wordt de campagne van Team VVCS traditioneel afgesloten middels deelname aan het FIFPro Tournament, dat wordt gespeeld op het complex van Rijnsburgse Boys.

Wil je ook deel uit maken van Team VVCS, stuur dan een email naar Suzanne Bakker ( info@vvcs.nl) of neem contact op met de VVCS (023-5546930).

Voor deelname aan het team is lidmaatschap vereist en dat je gedurende het seizoen 2013/2014 professioneel voetbal hebt gespeeld.
Naast de concrete mogelijkheid een contract bij een nieuwe club te verdienen, kwalificeert het UWV Werkbedrijf de deelname aan Team VVCS als sollicitatieactiviteiten in het kader van de WW.

Het volledige programma van Team VVCS:

Planning Team VVCS