Voorbereiding Team VVCS 2016 in volle gang

26 april 2016

Ook dit jaar gaat Team VVCS weer on tour door Nederland en België.

Door middel van trainingen en wedstrijden wordt spelers de mogelijkheid geboden fit te worden en zichzelf aan scouts te presenteren.

Vorig jaar vonden na deelname aan Team VVCS de volgende spelers een nieuwe club; Marijn de Kler (Heracles Almelo), Geert Arend Roorda (FC Dordrecht, Richmond FC (Aus)), Rangelo Janga (FC Dordrecht), Crescendo van Berkel (Telstar), Tim Janssen (Fortuna Sittard), Wouter de Vogel (FC Oss) en Andre Krul (Cambuur).

De eerste training van Team VVCS is op donderdag 23 juni op het sportcomplex van de KNVB in Zeist. De eerste wedstrijd is op 6 juli tegen het contractloze team van België. Daarna speelt Team VVCS op 9 juli tegen Go Ahead Eagles, op 14 juli tegen Helmond sport en op 19 juli tegen FC Volendam.

Wil je ook deel uit maken van Team VVCS, stuur dan een email naar Danielle van Nieuwkerk (d.vannieuwkerk@vvcs.nl) of neem contact op met de VVCS (023-5546930).

Voor deelname aan Team VVCS is het vereist dat je gedurende het seizoen 2015/2016 professioneel voetbal hebt gespeeld en lid bent van de VVCS.
Naast de concrete mogelijkheid een contract bij een nieuwe club te verdienen, kwalificeert het UWV Werkbedrijf de deelname aan Team VVCS als sollicitatieactiviteit in het kader van de WW.

Het volledige programma van Team VVCS: download planning Team VVCS 2016