VVCS Academy begint voortvarend aan de 2e seizoenshelft

15 januari 2015

De winterstop zit er bijna op. En net als voor de meeste voetballers en trainers begint ook voor de VVCS Academy de komende weken de 2e seizoenshelft.

De voorbereiding hierop is mede gebruikt om de nieuwe cursus Prestatiepsychologie uit te rollen. Daarnaast heeft de VVCS Academy de voorbereiding gebruikt om voetballers te informeren over reeds bestaande cursussen.

Dat dit nodig is na de winterstop, is geen verassing meer. Want de ervaring leert ons inmiddels dat veel voetballers tijdens de winterstop gelukkig ook nadenken over hun eventuele 2e carrière en derhalve besluiten om een cursus of opleiding te volgen. Voor de trainers die een cursus gaan volgen aan de VVCS Academy geldt eigenlijk hetzelfde. Met dien verstande dat zij meestal al bezig zijn aan hun 2e carrière, maar het volgen van een cursus terecht zien als meerwaarde voor deze carrière.

Dit gezegd hebbende, zijn wij erg verheugd om te melden dat ruim 40 voetballers en trainers gaan beginnen met een cursus aan de VVCS Academy. De cursussen die gevolgd gaan worden zijn: Management, Prestatiepsychologie en TCIII Jeugd voor (ex-)Contractspelers. Naast deze nieuwe deelnemers, waren al ruim 100 deelnemers actief aan de VVCS Academy. Wij beginnen 2015 derhalve met ruim 150 deelnemers. Wat ons betreft dus een voortvarende start van de 2e seizoenshelft!