Vereniging van Contract Spelers

Ook in het buitenland ben ik lid. Van de VVCS.

De VVCS en ik.
Een sterk team.

Ook in het buitenland een goed contract.
Door de VVCS.

Mij voorbereiden op een tweede carrière doe ik zelf. Met de VVCS.

Via Team VVCS fit het seizoen gestart bij een nieuwe club. Service
van de VVCS.

Ik stimuleer mijn spelers zich te ontwikkelen.
Net als de VVCS.

Gisteren hebben Louis Everard en Evgeniy Levchenko namens de VVCS en een delegatie van de Rabobank het lopende partnerschap geëvalueerd. Beide partijen zijn tevreden over de samenwerking en de verlenging is dan ook een logisch gevolg.

Louis Everard: ‘Ik ben blij te kunnen melden dat we het contract met onze partner Rabo Topsportdesk hebben verlengd. We wijzen de spelers er voortdurend op hun geldzaken van jongs af aan goed te regelen. De Topsportdesk van de Rabobank is daarvoor een betrouwbare adviseur, ook voor profvoetballers.’