Vereniging van Contract Spelers

Ook in het buitenland ben ik lid. Van de VVCS.

De VVCS en ik.
Een sterk team.

Ook in het buitenland een goed contract.
Door de VVCS.

Mij voorbereiden op een tweede carrière doe ik zelf. Met de VVCS.

Via Team VVCS fit het seizoen gestart bij een nieuwe club. Service
van de VVCS.

Ik stimuleer mijn spelers zich te ontwikkelen.
Net als de VVCS.

Namens de VVCS heeft voorzitter Evgeniy Levchenko vandaag (donderdag 15 april) een petitie aangeboden aan Gijs de Jong, secretaris generaal van de KNVB.

Gijs de Jong toonde zich hiermee namens de KNVB verheugd over de actie. ‘Hiermee krijgt de door het Nederlands Elftal opgestarte actie “Football supports Change” ook in eigen land navolging. Het is bemoedigend te horen dat zoveel spelers betrokken zijn bij en begaan met de werkomstandigheden van arbeidsmigranten in Qatar. Het is een steun in de rug bij de lobby om duurzame verandering in Qatar te bewerkstelligen.’

De KNVB zal aan FIFA kenbaar maken dat de voetballers in Nederland nagenoeg eensgezind zijn op dit vlak. Ook wordt bij FIFA de suggestie van de VVCS overgebracht om een fonds voor de slachtoffers op te richten.