Wouter van der Steen met Helmond Sport naar de tweede plaats in de Jupiler League

5 november 2012

Helmond Sport is bezig aan een sterk seizoen. Door een 3-1 overwinning op naaste concurrent SC Cambuur staan de Brabanders inmiddels op de tweede plek in de Jupiler League, achter MVV.

Wouter van der Steen is doelman en vaste waarde bij Helmond Sport.”Tot op heden gaat het erg goed. We zijn het seizoen begonnen met een fantastische serie en dat heeft voor veel vertrouwen en rust gezorgd bij onze ploeg. In de beker zijn we uitgeschakeld en dat was voor ons allemaal een enorme deceptie. Gelukkig heeft dit geen weerslag gehad op de resultaten in de competitie. We staan er goed voor en moeten dit de komende periode vasthouden. Zelf heb ik tot nu toe alle wedstrijden gespeeld. In de voorbereiding is Bjorn Sengier vertrokken naar Antwerp, een Belgische tweede klasse, daardoor heb ik de kans gekregen. De laatste wedstrijden in de voorbereiding keepte ik lekker en  tot op heden ben ik alle wedstrijden in de basis gestart. Ik ben nu 22 jaar en dan is het fantastisch om ieder week onder de lat te staan. Het is voor een keeper van groot belang om veel ervaring op te doen. Ik hoop mij verder te ontwikkelen om in de toekomst de stap naar de Eredivisie te maken. Samen met keeperstrainer Rein van Duinhoven zijn we iedere dag hard aan de slag om dit te bewerkstelligen.”