Wouter van der Steen verlengt zijn contract bij Helmond Sport

11 december 2012

Wouter van der Steen staat door zijn contractverlenging tot medio 2016 onder contract bij de club uit Helmond. De 22-jarige doelman heeft de jeugdopleiding van Helmond Sport doorlopen en maakte op 15 oktober 2010 in de thuiswedstrijd tegen MVV zijn debuut in het betaalde voetbal. Tot op heden speelde Van der Steen 21 wedstrijden voor Helmond Sport.

Van der Steen is uiteraard erg blij met zijn nieuwe verbintenis: “Ik voel mij erg goed bij deze club. Na het vertrek van Bjorn Sengier afgelopen zomer heeft de technische leiding meteen het vertrouwen in mij uitgesproken. Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen als eerste doelman. Het feit dat de club met mij een meerjarige verbintenis is aangegaan, is heel positief. Ik kan mij hier verder door ontwikkelen en hopelijk kan ik met Helmond de stap maken naar het hoogste niveau.“

Ook algemeen directeur Mario Captein is zeer verheugd met de nieuwe verbintenis: “Wouter is een jongen uit de jeugdopleiding en daardoor is het extra mooi dat hij langer aan ons verbonden blijft. Hij heeft het vertrouwen dat wij hem hebben gegeven dubbel en dwars terugbetaald.  Wij hadden na dit seizoen nog een optie in zijn contract voor één extra seizoen, maar door ons vertrouwen in Wouter is besloten het contract open te breken en met drie jaar te verlengen.”

Van der Steen heeft zich in de onderhandelingen met Helmond Sport laten bijstaan door de VVCS.