Vereniging van Contract Spelers

Ook in het buitenland ben ik lid. Van de VVCS.

De VVCS en ik.
Een sterk team.

Ook in het buitenland een goed contract.
Door de VVCS.

Mij voorbereiden op een tweede carrière doe ik zelf. Met de VVCS.

Via Team VVCS fit het seizoen gestart bij een nieuwe club. Service
van de VVCS.

Ik stimuleer mijn spelers zich te ontwikkelen.
Net als de VVCS.

studieaanbod

Hier tref je het studieaanbod aan van de VVCS Academy. Per opleiding/cursus is een eigen pagina beschikbaar die jou alle informatie geeft. Indien je geinteresseerd bent in een opleiding of cursus kun je jezelf via de inschrijftool inschrijven voor de door jou gekozen opleiding/cursus. Je ontvangt een bevestiging van de inschrijving en na accordering word je ingeschreven voor de opleiding/cursus. Je krijgt vervolgens toegang tot de opleiding/cursus nadat je de aan jou verzonden rekening hebt betaald.
Wij wensen jou een leerzame tijd toe aan de VVCS Academy.

HBO Business & Innovation

Ben jij ondernemend en wil je jezelf verder ontwikkelen als innovatieve manager of zelfstandige? De 2-jarige hbo-deeltijdopleiding Business & Innovation leert jou kansen te zien in de markt, trends te vertalen in nieuwe producten of diensten en businessstrategieën om te zetten in praktische toepassingen.

HBO Business & Innovation Bachelor

In deze 4-jarige opleiding liggen sport en ondernemerschap in elkaars verlengde. Beide ambities vragen om doorzettingsvermogen, focussen op een doel, samenwerken in een team, snel kunnen reageren op situaties, benutten van kansen, tegenslagen kunnen verwerken en continu gericht zijn op verbetering.

Taaltrainingen

De VVCS biedt diverse taaltrainingen aan. De cursus is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig met correspondentie bezig is en de eigen vaardigheden willen verbeteren.

Financieel

Deze cursus wordt gekenmerkt door een zeer grote praktijkgerichtheid. Je krijgt bruikbare kennis aangereikt op het gebied van goederenhandel, kostprijscalculaties en het grafisch presenteren van gegevens.

ICT vaardigheden / Website bouwen

Deze cursus is bestemd voor iedereen die privé of beroepsmatig te maken heeft met de toepassing van online media en de kennis daarover wil uitbreiden inzetten of in zakelijke activiteiten.

Management

In deze module behandelen we de verschillen tussen een organisatie, bedrijf en een onderneming. Daarbij staan de begrippen management, organiseren en manager centraal.

Marketing

Succesvolle ondernemers weten wat er speelt in de markt en kunnen trends vertalen naar producten en diensten waar doelgroepen naar vragen. Je maakt kennis met marketing, marketingplanning en ontwikkelingen in de markt.

Jr. Online Marketeer

Wil jij jezelf ontwikkelen in een van de snelst groeiende branches van dit moment én de toekomst? Dan is de opleiding tot junior online marketeer misschien wel iets voor jou.

Computertrainingen

De online computeropleidingen bieden een goede basis in diverse vaardigheden die toepasbaar zijn in de praktijk, voor zowel beginners als gevorderden.

Business Concepts

In deze module gaan we aan de hand van een aantal innovatieve businessmodellen in op het ontwikkelen van een eigen product of dienst.

Prestatiepsychologie

Wat motiveert ons en waarom reageren jij en ik verschillend op situaties? Hoe kun je meer uit jezelf halen en hoe help je anderen om succesvol te zijn? De cursus “prestatiepsychologie” is ontwikkeld voor betaald voetballers die een antwoord willen krijgen op deze vragen.

Presteren onder druk (sporteditie)

Kunnen presteren onder druk is dan ook een van de voornaamste vaardigheden van succesvolle topsporters. Hoe hou je je hoofd koel als er 50.000 paar ogen op je gericht zijn tijdens die vrije trap en hoe kun je je spelers als coach daar zo goed mogelijk op voorbereiden?

Personal trainer PRO

Na succesvolle afronding van deze opleiding ben je in het bezit van de Europees erkende Fit!vak diploma’s Fitnesstrainer A en B en heb je tijdens het onderdeel Sport en Voeding geleerd om specifieke (sport)voedingsbegeleiding aan te bieden.

Fysieke trainer voetbal PRO

Na succesvolle afronding van deze opleiding ben je in het bezit van de nationaal (NL Actief) en internationaal (EuropeActive) erkende diploma’s Fitnesstrainer A en Personal Trainer en de certificaten Hersteltrainer Voetbal, Conditietrainer Voetbal en Fysieke Trainer Voetbal Pro. Je kunt hiermee aan de slag als fysieke trainer in het hogere amateur- of professionele voetbal.

VVCS OP social media