Studieaanbod

Hieronder tref je het studieaanbod aan van de VVCS Academy. Per opleiding/cursus is een eigen pagina beschikbaar die jou alle informatie geeft.

Indien je geïnteresseerd bent in een opleiding of cursus kun je jezelf via de inschrijftool inschrijven voor de door jou gekozen opleiding/cursus.

Je ontvangt een bevestiging van de inschrijving en na accordering word je ingeschreven voor de opleiding/cursus. Je krijgt vervolgens toegang tot de opleiding/cursus nadat je de aan jou verzonden rekening hebt betaald.

Wij wensen jou een leerzame tijd toe aan de VVCS Academy.

Direct inschrijven

Onze opleidingen, cursussen en trainingen

HBO Business & Innovation

Ben jij ondernemend en wil je jezelf verder ontwikkelen als innovatieve manager of zelfstandige? De 2-jarige hbo-deeltijdopleiding Business & Innovation leert jou kansen te zien in de markt, trends te vertalen in nieuwe producten of diensten en businessstrategieën om te zetten in praktische toepassingen.

Meer info

HBO Business & Innovation Bachelor

In deze 4-jarige opleiding liggen sport en ondernemerschap in elkaars verlengde. Beide ambities vragen om doorzettingsvermogen, focussen op een doel, samenwerken in een team, snel kunnen reageren op situaties, benutten van kansen, tegenslagen kunnen verwerken en continu gericht zijn op verbetering.

Meer info

Taaltrainingen

De VVCS biedt diverse taaltrainingen aan. De cursus is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig met correspondentie bezig is en de eigen vaardigheden willen verbeteren.

Meer info

Financieel

Deze cursus wordt gekenmerkt door een zeer grote praktijkgerichtheid. Je krijgt bruikbare kennis aangereikt op het gebied van goederenhandel, kostprijscalculaties en het grafisch presenteren van gegevens.

Meer info

ICT vaardigheden / Website bouwen

Deze cursus is bestemd voor iedereen die privé of beroepsmatig te maken heeft met de toepassing van online media en de kennis daarover wil uitbreiden inzetten of in zakelijke activiteiten.

Meer info

Management

In de module Management, inzicht in leidinggeven en keuzes maken! behandelen we de verschillen tussen een organisatie, bedrijf en een onderneming. Daarbij staan de begrippen management, organiseren en manager centraal.

Meer info

Marketing

De module De Markt gaat in op de grondslagen van de marketing en ondernemerschap.

Meer info

Personal Trainer

PRO

Na succesvolle afronding van deze opleiding ben je in het bezit van de Europees erkende NL Actief diploma’s Fitnesstrainer A en B en heb je tijdens het onderdeel Sport en Voeding geleerd om specifieke (sport)voedingsbegeleiding aan te bieden.

Meer info

Sales & Communicatie

Deze commerciële opleiding biedt jou de tools die je in het dagelijks leven nodig hebt om effectief te communiceren met mensen in je eigen omgeving. Na deze opleiding kun je starten als accountmanager in het bedrijfsleven.

Meer info

Computertrainingen

De online computeropleidingen bieden een goede basis in diverse vaardigheden die toepasbaar zijn in de praktijk, voor zowel beginners als gevorderden.

Meer info

Business Concepts

De module Het Product is een gecombineerde module. De 2 delen gaan over conceptontwikkeling en businessconcept.

Meer info

Prestatiepsychologie

Wat motiveert ons en waarom reageren jij en ik verschillend op situaties? Hoe kun je meer uit jezelf halen en hoe help je anderen om succesvol te zijn? De cursus ‘prestatiepsychologie’ is ontwikkeld voor betaald voetballers die een antwoord willen krijgen op deze vragen.

Meer info

Soccer Performance Specialist

Deze 10 maanden durende “level 4” opleiding richt zich exclusief op cursisten die werkzaam willen zijn als Soccer Performance Coach op professioneel niveau in binnen- of buitenland.

Meer info

Cursus Strategisch management

In de module Strategisch Management, stellen we de vraag ‘Hoe ontwikkelt de marktomgeving zich en hoe kun je daar binnen je eigen organisatie op anticiperen?’

Meer info

Opleiding Physical Performance Trainer

Bij de opleiding Physical Performance Trainer leer je de fysieke prestaties van geblesseerde én fitte sporters te verbeteren. Tijdens deze praktijkgerichte opleiding leer je met behulp van fysieke testen en videoanalyse de zwakke schakels van een individu of team te herkennen. Deze zwakke schakels worden met behulp van state of the art behandel- en trainingstechnieken versterkt.

De lessen worden gegeven door ervaren professionals in de wereld van (sport)fysiotherapie en de begeleiding van topsporters en breedtesporters.

Meer info