Nieuwe lichting studenten VVCS Academy begonnen aan HBO-Studie

2017 HBO introductiebijeenkomst

In het jubileumjaar van de VVCS Academy is deze week de nieuwe lichting studenten begonnen aan hun Hbo-studie Topsportmanagement & Ondernemerschap.

Traditiegetrouw werd er afgetrapt met een klassikale introductiebijeenkomst. Deze vond plaats in het kantoor van VVCS te Hoofddorp. Tijdens de bijeenkomst kunnen de studenten kennismaken met de docenten en hun medestudenten. Tevens krijgen zij een uitgebreide uitleg over hun studie en de hypermoderne werkwijze van studeren aan de VVCS Academy.

Het grote voordeel van deze werkwijze is vooral dat de lessen via de virtuele klas gevolgd worden. Hierdoor wordt een klassikale, live en interactieve lessituatie gecreëerd, waarbij studenten uit het gehele land en zelfs vanuit het buitenland hun studie kunnen volgen. Daarnaast wordt de studenten ook maatwerk aangeboden op het gebied van tentamens. Zij maken de tentamens op een locatie bij hen in de buurt. Hierdoor heeft zelfs een transfer geen nadelige gevolgen voor de studie. In het verleden is dit al een groot voordeel gebleken voor de studerende profvoetballers.

De studenten die gekozen hebben voor de Hbo-studie Topsportmanagement & Ondernemerschap behoren alweer tot de 11e-lichting van deze studie aan VVCS Academy. De VVCS startte met haar eigen Academy in 2007.

De VVCS gaat ervan uit dat ook deze lichting Hbo-studenten het goede en succesvolle voorbeeld van de vorige lichtingen zal volgen en wenst hen veel succes aan de VVCS Academy.

De 11e-lichting Hbo-studenten bestaat uit de volgende deelnemers:
- Maarten Anker
- Jens v/d Dool
- Luca Streppel
- Maarten Hanssen
- Terence Groothuizen
- Donny van Iperen
- Bart Meijers
- Gaby Jallo
- Jari Oosterwijk
- Adil Auassar

Danny Hesp

#VVCS helpt @oranjevrouwen in onderhandelingen over financiële vergoedingen. Lees; vvcs.nl/nieuws/1772-le…

10 uren geleden reply retweet favorite
Danny Hesp

#VVCS helpt @oranjevrouwen in onderhandelingen over financiële vergoedingen. Lees; vvcs.nl/nieuws/1772-le…

10 uren geleden reply retweet favorite

"Scoren met je studie"

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten